Saturday, June 18, 2011

ubat buhsan AKU

aduhhhhhh...
tetiba AKU rasa buhsan  bosan tahap gaban hari ni...
betul AKU rasa macam malas je satu hari ni...
rasa macam semua benda nampak buhsan bosan di mata AKU...
FB sudah membosankan AKU cukup lama...
namun AKU layan gak...
memandangkan AKU dah tak tahu nak buang kebuhsanan kebosananan AKU ke mana...
blogwalking kekadang memenatkan AKU...
mana tidaknya...
CIK BERUK AKU loading lama sangat...
nak tunggu satu page tu pun dah ambik berjam-jam...
sengal!!!
akhirnya AKU juga yang termangu kebuhsanan kebosanan di sini..
akhirnya...
AKU selongkar balik...
dekat U-TUBE...
untuk menghilangkan rasa buhsan  bosan AKU....
hasilnya...
tadaaaaaaaaa...


ni DAY VERSION...

jappp...
ada lagi NIGHT VERSION....




apa pun....
RIHANNA still the best!!!


P/S: AKU suka yang day version lagi...sebab AKU suka kalerful  colorful ni....nampak lagi meraih meriah!!hahahaha apa pun, night version pun tidak menghampakan AKU!!!AKU  tetap suka dua-dua version ni... :)) 




4 comments:

  1. same la kite....kebuhsanan teramat (@_@)

    ReplyDelete
  2. tu la...buhsan yang dah tak tahu nak buat apa ni...huhuhu

    ReplyDelete
  3. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  4. hi Andrik :)
    thanks for following me...:)

    ReplyDelete