Tuesday, June 07, 2011

FROM THE BOTTOM OF MY HEART :)

TERIMA KASIH...

Gamsahabnida...

Syukran...

Xiexie..

Salamat...

Merci...

Vielen Dank..

Grazie...

Arigato...

Obrigado...

Spasibo..

Gracias...

THANK YOU!!!

kepada KAMU-KAMU semua yang sudi bertukar link dengan AKU...
dan paling utama...
TERIMA KASIH kepada ENCIK BEN sebab menganjurkan segment menarik tertarik ni....
memang banyak membantu...
terutamanya orang-orang baru nak merangkak di dunia blogging ni, macam AKU...
dengan ikut benda macam ni...
dari sepi...
jadi meriah...
memang membantu orang seperti AKU untuk bertatih dan berkenal-kenal dengan dunia blogging ni..
dan kepada KAMU-KAMU semua yang bukan sahaja bertukar link dengan AKU...
tapi juga telah follow AKU di sini...
TERIMA KASIH sekali lagi...
tanpa KAMU-KAMU semua...
mungkin AKU keseorangan di dunia blogging ni...
DOMO ARIGATO!!!



KAMU-KAMU semua memang TERBAIK!!! :)



P/S: Salam perkenalan dari dunia blogging :) Happy blogging semua...







11 comments:

  1. haha,banyak giler terima kasih!

    nak join segmen saye ke? (:

    http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

    ReplyDelete
  2. Blog ini tersenarai dalam bloglist lulu-pages.. :)

    ReplyDelete
  3. tu dioooo ...
    penghargaan dari hati..
    terima kaseh versi banyak bahasa . i loikeeeee !! hehe

    same same kaseh jugak buat kamu ;)

    ReplyDelete
  4. sorry lmbt respons.. jom tuka!!! wihhooo :D

    ReplyDelete
  5. uhuk2...link sy tiada di situ.. :(

    ReplyDelete
  6. http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/

    sy dah add awk dlm bloglist sy,nt add sy lak ye :)

    ReplyDelete
  7. syaimz: :) tu tandanya terharu dengan response positive dari KAMU-KAMU semua tu.... :)
    ok..nanti saya join... :)

    Lulu caldina: terima kasih sebab sudi tukar link...amat hargai :)

    CikMimiey: ;) sebab tiada kata yang setanding untuk di luahkan betapa seronoknya dapat kengkawan bloggers yang sporting ni... :)

    Miss.Jannah: terima kasih juga sebab sudi bertukar link..ok nanti saya update bloglist saya..terima kasih lagi.. :)

    Ly_Tulip: oh iya ka?maaf tertinggal..nanti saya update bloglist saya k..jangan nangis k.. :)

    Lieyda:ok...terima kasih sekali lagi..sebab sudi tukar link... :)

    puteraduyong: tu semestinya tanggungjawab sebagai kawn blogger :) tolong menolong membawa berkat... ;) terima kasih juga sebab sudi ziarah.. :)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..
    happy blogging yeah..

    ReplyDelete