Monday, June 06, 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG

KAMU-KAMU semua.....
AKU terlambat ke ikut benda alah ni...
AKU baru berkecimpung di dunia bloggers ni...
jadinya AKU tersangat baru nak kenal dengan ENCIK BEN kat atas tu...
skodeng-skodeng kat blog ENCIK BEN..
ada satu acara yang sedang berlangsung...
AKU rasa nak join...
tapi sempat tak sempat tu...
terpulang dengan LUCK AKU hari ni..
sebab tepat jam 10 malam ni..
kalau AKU tak dapat apa-apa...
sebarang link kat sini...
MAKANYA AKU TDAK LAYAK....
apa pun wish LUCK masih menyebalahi AKU...
harap KAMU-KAMU semua sudi bertukar link suka sama suka..
dengan newbie seperti AKU...
DOMO ARIGATO!!!!

 p/s: berdebar-debar AKU sekarang ni..apa AKU layak ke ikut benda alah ni.... apa pun, AKU tetap ingin mencuba..HAPPY BLOGGING semua!! :)



55 comments:

  1. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  2. SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...

    ReplyDelete
  3. saye berminat!

    http://adrianaizat.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. saya berminat menukar link bersama anda...

    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saye dh masukkn awak dlm bloglist sye...

    ReplyDelete
  6. SAYA BERMINAT DAN TERIMA KAMU-KAMU semua :) yeayyyyyy.... :) salam perkenalan semua.. :)

    ReplyDelete
  7. sy berminat...jom tukar..dah follow

    ReplyDelete
  8. SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
    http://paksyahot.blogspot.com

    p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  9. Salam...
    SAYA BERMINAT dan suka MENUKAR LINK BERSAMA ANDa!!! pliss letakkan saya salam bloglist tuu..saya yang last sekali tu..185...sob3........

    Tukar sama suka-suka


    ...

    ReplyDelete
  10. sy minat nak tukar link dgn awk :)

    http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  11. thanks...
    dah update under 'bloglist baru solomolo'...

    p/s : mana bloglist awak ye ??? tak nampak pon ???

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
    Nadh datang melawat.. :)

    Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  13. Orait..Jamal dah masukkan blog nie dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka" Jamaluddin.net..boleh ushar ye..

    http://www.jamaluddin.net/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  14. saya terima pelawaan tukar suka sama suka KAMU-KAMU semua.... :) bloglist pun dah di update...DOMO ARIGATO sebab sudi tukar suka sama suka :)

    ReplyDelete
  15. hai....j0m tukar suka sama suka.....

    http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    folo u oredy....:)

    ReplyDelete
  16. sy dah masukkan lam bloglist sy...tqqq

    ReplyDelete
  17. sy berminat..
    link anda sy dh letakan dalam blog sy..
    leh datang tengok..

    ReplyDelete
  18. ok.. sy berminat.. sy h masukkan link awk di blog sy.. & dh follow..

    http://www.my-shopping2u.com

    ReplyDelete
  19. ok sy berminat...sy dh msk link awk leh dtg tgok yerr....

    http://sweethoney01.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. jom tukar..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. saya sudah listkan blog awak dlm bloglist saya. dan follow juga. happy blogging. tq <3

    ReplyDelete
  22. saya berminat..hehe

    sy dah masukkan link awak..

    http://ceriagurlz.blogspot.com/

    by the way follow awk ^_^

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum arfa..ustat dah letak link belog kamu dkt backline blog ustat..mekasih jenguk ..ustat dah follow kamu ..u follow i follow..hehe

    ReplyDelete
  24. cik Am sudi n follow blog ni juga ea..

    jom listkan..

    http://amniey91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. done :)

    http://anisaniesa.blogspot.com/p/blog-list.html

    ReplyDelete
  26. Dah follow & masukkan blog awk dlm bloglist sy...Jom tukar link k..

    http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    Boleh cek dlm ‘bloglist tukar link’ k...Thanx

    ReplyDelete
  27. jom kita tukar link

    http://belogfarr.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. done exchange n follow..;-)

    ReplyDelete
  29. orait! sy setuju tok exchange link ngn kamo..mari lah... link kamo da sy masok kan dlm list da... X caya?? MEh la cekidout!:)

    PEace Yo!:)

    ReplyDelete
  30. http://efapunya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    jom tukar-tukar link~ datang blog efa ye

    ReplyDelete
  31. done follow and ur link ad kat blog sudah.. huhu

    ReplyDelete
  32. hye.. setuju tukar link.jom.. hehe.. da letak dlm bloglist..ondeway..hehe

    ReplyDelete
  33. okeih , saya berminat !

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com

    salam kenal dari CM .
    dah add belog ini lam list ;)

    ReplyDelete
  34. sudah msuk dlm list.. n slamat bknalan

    http://sueperbs.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. KINI BLOG TUAN ada dlm bloglist sayaa, sila masukkan blog saya dlm bloglist tuan http://anak-jati-melayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. cak..berminat juga..cik sakura dah masukkan dalam bloglist..nanti tengok dekat bahagian from ben ashaari ye..dekat sidebar..

    ReplyDelete
  37. sy brminat nk tukar link

    http://nananadya.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. ok..
    pika dah ltak awk dlm list bloglist pika...
    dan follow skali..
    nnti jengah ye..

    ReplyDelete
  39. Arfah..dah add arfah into my bloglist and sekaligus follow..:-)

    ReplyDelete
  40. salam ziarah..


    anne dah letak link dekat blog anne.. so tukar link anne juga ye...

    http://annscape.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. i'm 4lo u... u in my list now..

    ReplyDelete
  42. kamu dah masuk bloglist saya..jom tukar link ^_^

    salam kenal...

    ReplyDelete
  43. sudi tukar dengan awak. dah letak awak dalam bloglist saya :)

    ReplyDelete
  44. OK .. SAYA pun BERMINAT ! Dh add, pls check.. http://eiz1004.upprofits.com/bloglist-khas-segmen-benashaari-jom-tukar-link/

    ...pls add link sy juga..
    http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  45. awak dah ada dlm bloglist saya (:
    ezzati.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. jom tukar link dgn alisya..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  47. mai tuko link, dah follow kamo :)

    http://aishiterusyasyacing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. ok sy berminat..
    blog anda dh dlm bloglist sy..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. :) terima kasih semua...maaf saya terlambat sedikit nak update bloglist JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA tu...kalau ada sesiapa yang tertinggal dalam bloglist tu...harap dapat sound kat saya...kot-kot saya tertinggal... :) harap maaf.. :) apa pun terima kasih semua...sebab sudi memeriahkan blog ni.. :)

    ReplyDelete
  50. saya berminat!

    da letak anda di blog list~ =)

    http://ceriteranajwa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. dari segmen abg ben jom tuka link.
    sama2 kita menjayakan lagi komuniti blogger :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  52. http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete