Saturday, June 25, 2011

'Bang, Jom gi jalan-jalan'


Hari ini hari Sabtu...
Esok hari Ahad...
maknanya..
It's WEEKEND!!
so...
apa kata...
'Bang Jom gi Jalan-jalan'
weekend macam ni memang best gi jalan-jalan bang...
sambil jalan-jalan kita cuci mata bang....
sambil tu...
kita lepak-lepak dan tengok sekeliling kita...
boleh tak bang...
jom blogwalking bang...
lagi ramai yang blogwalking..
lagi meriah WEEKEND kita...
HAPPY BLOGWALKING and HAPPY WEEKEND semua!!!



P/S: Santai dengan abang BEN di hari minggu :)



15 comments:

  1. teringin juga nak tengok ben yang jalan2 pergi blog kita....ekekkeke

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari saya :D

    saya berkunjungan ke sini :)

    NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    ReplyDelete
  3. hey... blog yg banyak bunga... sudikah anda menjadi rakanku? hehe
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    ReplyDelete
  4. mieya datang singgah drpd blog pkcik beng.. Kalau sudi, jmput melawat ke blog mieya pulak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  5. jejln kat sini sambil folow...

    ReplyDelete
  6. hallooo...dtg jln2 dari blog abg ben :)

    jom jln2 blog kte :)
    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  7. saya datang melawat ni..(ceh macam buat home visit lak..hikhik..) jom jadi rakan blogger.? I follow u..:)

    ReplyDelete
  8. salwa singgah jemput tuan blog komen blog salwa pulak.
    :)
    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Jalan-jalan dari segmen BA.. sINGGAH BLOG ADAM NANTI YER..

    tEngOk ni juga..
    Tinju Orang Utan

    ReplyDelete
  10. singgah sini jap....
    penat berjalan ni...
    hehehe
    =)
    http://qasehqhaleef.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. jalan2 sini :D

    list move bulan depan
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

    ReplyDelete
  12. Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

    ReplyDelete
  13. singgah dari blog abg ben..:)..salam perkenalan ye..:)

    " korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? "

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    ReplyDelete