Tuesday, June 21, 2011

arfahajleaya.blogspot.com Valuation RM 14,427.52

wahhhhhhhhhhh...
RM14,4275.52!!!!
sudah cukup banyak untuk AKU....
heeee...
KAMU-KAMU semua mesti suspen bukan...
AKU pun suspen juga tengok RM yang 6 angka ni!!!
KAMU-KAMU semua nak try tak??
jom klik kat SINI!!
amacam...
ada Bran??
hikhik..
terima kasih AKU ucapkan kat hadifar-fyda (Rafidah/Fyda)..
sebab kat sana AKU try benda alah ni..
macam seronok je...
tu yang AKU try tu...
tadaaaaaa...

Macam betul nilai tu....hahahahaha





hmmm....tengok tu...betapa jatuh menjunam traffic AKU sejak 1 minggu ni...hmmm




 




11 comments:

  1. banyak giler...aku punya...huuu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah blog Jamal almost RM100k value die..hehe

    HARGA JAMALUDDIN.NET RM 96K

    ReplyDelete
  3. En.Sergeant: sekurangnya ada juga kan.. :)

    Syaimz: huhuhu ada lagi yang banyak tu...

    Rafidah: :) yeayy...

    Jamaluddin: wahhhhhhhh....banyak gile tu... kayo2x... :)

    ReplyDelete
  4. haha..kayo2..boleh beli Inspira sebijik..

    Valuation die tak accurate la rasenye..tapi kalau sekadar nak suka-suka boleh la..hehe :-)

    ReplyDelete
  5. pergh!! tinggi tol.... Sy punya valuation... Hihihihi ;)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. yeahhhh~ keen lg byk.. *kot* dah lupa berapa nilai blog keen.. heheee~ ^_^

    ReplyDelete
  8. Ly_Tulip:hihihihihi mesti kamu lagi banyak kan.. :)

    Keen: keen memang patut lagi banyak tu...sal keen lagi aktif.. :)

    ken: waaaaaaahhhhh...hebat2x...

    JAMALUDDIN: hihihihi kalau la ada nampak value tu kan...memang kaya la blogger!! heeeee :)

    ReplyDelete