Saturday, December 31, 2011

BARU... =)

Beberapa jam lagi..
berlabuhlah tirai 2011 secara rasminya....
dengan ini...
AKU telah menjalankan sedikit transformasi ke atas "iKUt CaRAkU" ini...
walaupun tak banyak..
tapi cukuplah untuk AKU mewarnai sedikit kehidupan disini..
ngeeeeeeee~~
 
sebenarnya, AKU sayang dengan yang lama tu...
tapi tak apalah...
biarlah AKU mewarnai sedikit wajah "iKUt CaRAkU" ini...
macam bersalin baju baru pulak blog AKU ni, sempena dengan NEW YEAR 2012...



P/S: sedikit rasa menyesal pulak dah....haiyahhhhh....hahahaha perasaan yang hampir sama selepas setiap kali AKU menggunting rambut..sebelum nak gunting, beria-ria nak gunting..tapi bila dah gunting...rasa sayang pulak dengan rambut tu...heeeeee~~ macam-macam hal...HAPPY NEW YEAR 2012!! :)

2 comments:

  1. yg baru pun lawa..lawa dh tu..jgn menyesal..hehe

    ReplyDelete
  2. YAYA AZURA: terima kasih... ;)

    ReplyDelete