Tuesday, October 18, 2011

KENA SAMPUK

ahhhhhhchooooooooooo!!!!!
hmmmmm...banyaknya debu yang hinggap dekat sini...
sampai AKU rasa memang tak boleh hendak AKU tutup sebelah mata ini...
tak tahan hati ini melihat debu-debu yang hinggap di sini...
sungguh terbiar....
sampai AKU rasa bersalah ni...
hmmmmm..
tapi apa boleh AKU buat...
bila AKU sudah kena sampuk oleh mereka....
AKU jadi yang obsess untuk meneruskannya...

macam yang kena tulis kat buku ni...
"Getting Hooked: Rationality or Addiction??"

hmmmmm.....
sehingga AKU lupa untuk menjenguk apa yang AKU ada...
sehingga AKU menjadi sebahagian dalam perjalanan mereka...
seolah AKU hidup dikalangan mereka...
AKU turut beremosi dengan mereka...
seolah AKU terkena tempias yang sama....
begitulah AKU apabila AKU kena sampuk oleh mereka...
nampak gayanya....
AKU akan terus membiarkan diri AKU kena sampuk oleh mereka...
AKU merelakan mereka menyampuk AKU...
kerana mereka dah sebahagian dari apa yang AKU suka sekarang ini...


sekarang ni....
mereka-mereka inilah yang menyampuk AKU...
setakat ini...
AKU dapat rasakan...
ADRENALIN AKU memang terpukul dengan mereka ini...
sampaikan AKU merelakan mereka menyampuk AKU...


p/s: sejak AKU dah temui cara yang paling mudah, jimat, cepat dan memuaskan AKU untuk mendapatkan mereka-mereka ini...makanya AKU semakin obsess untuk meneruskan semua ini..berniat nak jadikan mereka-mereka ini satu koleksi AKU yang paling AKU sayang....sesiapa nak kena sampuk...AKU cadangkan try baca buku-buku dari MELISSA HILL ini....memang sah...tak boleh lepas...previously, dari MELISSA HILL yang AKU suka sangat, LAST TO KNOW!! 




6 comments:

  1. semangat, ada masa i pinjam ok, hehe

    ReplyDelete
  2. Emy: Ok bah....hihihihi :) tapi tulah, blog ku terabai....hmmmmmm

    ReplyDelete
  3. Niena: hehehe jangan suspen Niena...hmm, lately ni, memang dah macam kena sampuk hantu ngan buku-buku tu....huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. sama la.. ska jgak membaca..tmbah lg bla takde keja

    ReplyDelete
  5. Niena: betul2x...terisi juga masa-masa yang kosong tu kan.. :)

    ReplyDelete