Saturday, October 22, 2011

BANTU AKU...berikan AKU jawapan

aduhai.....
ada sesiapa yang tahu tak...kenapa "message inbox" AKU dekat FB tak boleh nak bukak?
hmmmm...dari tadi AKU menunggu ianya loading...
tunggu punya tunggu....
"still loading" sampai sekarang.....
hmmmmm....
kenapa ek??
bila button lain dekat FB tu ok je..
laju je...
kalau AKU nak update status ke, nak comment dekat wall friends AKU pun laju je...
nak tengok gambar pun OK je...
tapi bila nak tekan message je...
loading tak abis....
macam ke tahap infinity je ni......
huhuhuhuhu...
AKU sangat memerlukan jawapan ini...
ada sesiapa yang tahu tak....
bantu AKU....




2 comments:

  1. Niena: tu la...tak paham sungguh dengan karenah FB ni...huhuhuhu

    ReplyDelete