Sunday, September 25, 2011

SEGMEN XX-TRA FOLLOWERS


Sesiapa rasa nak join benda alah ni...
apa kata buat cepat2x...
huhuhuhu..
aku ni pun dah lambat rasanya...
memandangkan...
baru hari ni perasan ada benda alah ni...
sebab baru hari ni buat entri ni....
sebab AKU telah ditag oleh beliau...
makanya...
AKU kena langsaikan juga...
walaupun...
lambat...
huhuhuhu...
maaf....
kepada sesiapa nak join masih sempat lagi...
sebab di penghujung bulan ni baru ditutup penyertaan...
jom kelik reramai dan join k..
nak join...
kelik kat SINI!!
Adiosaaaaaaaaa!!!!!!



7 comments:

  1. salam kenal..dah follow awak.

    terjah dari segmen xx-tra followers.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yg sama...
    Jemput singgah ke blog Lighta Shadowee ;)

    Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

    ReplyDelete
  4. salam kenaL... dtg dari segmen XX-TRA Follower, saya folo cni...

    http://ajaratulaswad.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

    ReplyDelete
  5. yuhuuu..dtg terjah cnie^^
    salam kenal :D
    jemput singgah cnie,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/nuffnang-adakah-benar.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua....saya sudah follow kembali....mana yang saya tak follow lagi..sila bagitahu saya k...takut terlepas pandang :)

    ReplyDelete