Saturday, September 17, 2011

CintaKU beralih angin

semenjak dua menjak ini...
AKU dapat rasakan...
CintaKU beralih angin...
sungguh....
bukan AKU sengaja atau berniat untuk mengalih CintaKU...
tidak terlintas untuk AKU membuang CintaKU...
sumpah...
tidak sama sekali...
tapi...
kebelakangan ini...
AKU sudah semakin jauh meninggalkan iKUt CaRAkU..
jauh, berbatu....
semacam ada tembok tinggi yang AKU bina utuh...
demi CintaKU yang baru....
mesti KAMU-KAMU sekalian bingung bukan....
kenapa AKU sewenangnya memungkiri janji iKUt CaRAkU...
tapi inilah AKU...
mudah beralih cintanya...
hanya kerana AKU lebih waktu dengan  CintaKU yang baharu....
nak tahu siapa CintaKU yang baharu ini...
jom aku kenalkan...

seriously LOVES this one!!!
bila dah mula...susah untuk AKU berhenti....
jatuh cinta dengan author ni...
MELISSA HILL akan masuk dalam check list AKU!!!

second from MELISSA HILL...
tak berganjak untuk mengabiskan buku ni....
MUST HAVE!!
NEXT hunting..
WISHFUL THINKING by MELISSA HILL
winkwink......

LOLA JAYE....
tak pernah AKU kenal pun..
tapi tertarik dengan tajuk buku ni..
BY THE TIME YOU READ THIS....
kisah ala2x PS I LOVE YOU by CECELIA AHERN..
tapi yang ni lain sikit..
pasal manual ni khas ditulis oleh seorang bapa kepada anak perempuannya...
thumbs up!!


yang ni....
my sister yang punya...
so. aku tumpang baca...
since aku dah kehabisan sumber untuk dibaca...
so far..
memang lain dari novel biasa...
THUMBS UP :)

p/s: tak sabar menunggu kedatangan yang CintaKU yang baharu.....maafkan AKU kerana telah mengabaikan iKUt CaRAkU ini....maaf...kerana CintaKU telah beralih angin ketika ini.... 



9 comments:

  1. rjin gila membaca....... haha nak tompang baca boleh? bacakan ke boley tak? haha

    ReplyDelete
  2. emy: hihihihihi sekali dah mula membaca payah mahu berenti...sampaikan blog pun dah ketandusan....boleh bah klu ko...hikhik :))

    ReplyDelete
  3. Cik Leen_Dewi Syifa: :) mengisi masa yang terluang...berjiwang dengan buku....huhuhu

    ReplyDelete
  4. cik far: kalau bleh siuk eh, hehehe

    ReplyDelete
  5. emy: hihihihi bleh bah..jadi bedtime story...hihihi :)

    ReplyDelete
  6. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html
    tag kamu kat cni cik WEDGES

    ReplyDelete
  7. lama sangat dah tak baca buku...=(

    ReplyDelete
  8. Cik Leen_Dewi Syifa : opsssss...saya baru menjenguk blog saya...sempat lagi tak nak buat benda tu...huhuhuhuhu

    Mrs Redzuan: :)

    ReplyDelete