Thursday, July 14, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER


ALOOOOOHAAAAAA....
 
tengah jenguk-jenguk EMY tetiba tertarik nak join juga....
nak join segmen yang Dia join...
memandangkan engine AKU tak panas lagi ni...
idea masih sejuk membeku...
so..AKU join la segmen ni..
sebagai ICE BREAKING AKU untuk hari ini...
KAMU-KAMU pun leh join gak...
ramai yang join..
makin ramai makin meriah....
nak join...
kena buat macam AKU buat ni...
NAMA PANGGILAN BLOGGER: ARFAH 
TARIKH MULA BERBLOG: 01.05.2009
RAKAN BLOGGER TERKINI: 154
TARGET TAMBAH RAKAN BLOGGER: tak kisah pun...sesiapa yang sudi :)



14 comments:

  1. salam perkenalan...
    TQ Arfah coz sudi join segmen ni... (^^,)

    da lama jugak ye berblog...sy baru je start april tahun ni..

    nanti rajin2kanlah terjah blog rakan blogger kat
    LINK SIRI#1 dan LINK SIRI#2...

    btw.. happy blogging ye Arfah... =D

    ReplyDelete
  2. hii arfah!
    sy datang memeriahkan follower anda!
    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dan juga salam perkenalan..
    eppy blogging ye..
    rajin-rajin datang blog ninie tau (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan... :)

    myra datang dari blog skytech.. :)

    ReplyDelete
  5. singgah~ weee....
    KB pun join gak... hehehe...

    ReplyDelete
  6. Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
    shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
    Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
    Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini ... slam perkenalan... salam ukhuwah.... x lpe untuk follow kamu....

    ReplyDelete
  9. hai. salam perkenalan. visit la blog ika lg. tq

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini..salam kenal:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  11. waaa rajin ek segmen2 ni :D

    ReplyDelete
  12. Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

    Jemput datang ke blog FD,
    http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. RAJINNYA JOIN SEGMEN.. NAK JOIN JUGE LA..

    ReplyDelete